Användningsinstruktioner Prostamin

Kapslar för behandling av prostatit, innehållande minst 500 mg aktiva ingredienser i växtbaserade preparat, förseglas i blåsor och förpackas i en kartong. En låda innehåller 30 Prostamin kapslar.

Förutom blåsorna innehåller rutan en tryckt instruktion för beredningen. Framsidan av lådan innehåller information om tillverkaren, logotypen och läkemedlets fullständiga namn skrivs ut, det finns instruktioner om korrekt användning av växtbaserade komplex för behandling av prostatit och urinvägssjukdomar.

Användningen av Prostamin-kapslar i Sverige är godkänd av Statens läkemedelskommission.

Indikationer och kontraindikationer

En man med prostatit dricker prostaminkapslar

Indikationerna för användning av Prostamin är eventuella lesioner i prostata och urogenitalkanalen.

Har inga kontraindikationer. Var försiktig vid sjukdomar i immunsystemet.

Användningsmetod

Behandling av prostatit och urinvägsinfektioner - indikationer för användning av prostamin. Ta en kapsel på morgonen och kvällen efter eller under måltiderna. Drick med mycket vatten.

Behandlingsförloppet är en och en halv till två månader. En andra behandlingskurs ordineras tre veckor efter slutet av den föregående. Ett obegränsat antal läkemedel är tillåtna.

Varningar

Att ta örtberedningar ersätter inte att äta grönsaker och frukt. Innan du börjar mötet är det tillrådligt att konsultera en specialiserad specialist: läkaren kommer att berätta hur du använder läkemedlet i varje enskilt fall.

Överskridande av den rekommenderade dosen ökar inte läkemedlets effektivitet. Fall av överdosering är okänd. Samtidigt intag av vitamin-mineralkomplex och Prostamin-kapslar är tillåtet.

Förvaringsvillkor

Förvara på en sval och torr plats, skyddad från direkt solljus, högst tre år. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvara den startade blåsan i kylen. Tillverkningsdatumet är stämplat på kartongen.