Erfarenhet av användning Prostamin

Urologspecialister har stor erfarenhet av att ordinera prostaminkapslar för prostatit. Läkemedlet, som inte har några biverkningar och visar hög effektivitet när det används som ett terapeutiskt och profylaktiskt medel, är populärt bland läkare och patienter.

Tomas visar resultatet av behandling med Prostamin kapslar

Vår kundhistoria

Tomáš Haníčka, bosatt i Ostrava, Tjeckien, delar med sig av sin erfarenhet av användning.

”Den begynnande prostatit visade sig inte på något sätt, förutom en förändring i utlösningens konsistens. Det var för mer än trettio år sedan, efter skilsmässan och övergången från manuellt arbete till kontorsarbete. Dessa förändringar orsakade mig inte ångest, jag gick till läkaren decennier senare, efter min pension.

Läkaren diagnostiserade kronisk prostatit och uttryckte förtroende för en fullständig återhämtning från sjukdomen. Men jag upplevde inget märkbart obehag, så jag tog inte vederbörlig uppmärksamhet åt den föreskrivna behandlingen och anvisningarna för upprepade tester.

Efter ungefär två år blev felaktigheten i min position uppenbar. Jag fick smärta och tyngd i perineum. Svårigheter att urinera. Det blev svårt för mig att först sitta på en stol med ett hårt säte och sedan på stoppade möbler.

Prostaminkapslar är förpackade i en blisterförpackning

Besöket hos läkaren måste upprepas. Läkaren ordinerade antibiotika och andra mediciner och varnade för att nu när alla körtlar var infekterade kanske läkemedelsbehandling av prostatit inte ger 100% effekt. I det här fallet, efter övergången till sjukdomen till remissionsstadiet, måste jag ta underhållsmedicin resten av mitt liv.

Läkaren tog ut en låda med piller från bordet och berättade för honom hur man använder medicinen. Så jag började ta Prostamin kapslar för prostatit. Den första kursen varade i 60 dagar och började efter avslutad antibiotikabehandling. Det var Prostamin, försäkrade läkaren mig, som förhindrade att sjukdomen manifesterade sig igen under denna period.

Efter det tog jag en paus i två veckor och drack örtmedlet igen i en månad, inte två. Detta har fortsatt sedan dess: Jag köper två lådor med kapslar, det här är bara i en månad, jag dricker dem enligt anvisningarna, sedan tar jag en kort paus i 15-20 dagar. Och om igen.

Mer än två och ett halvt år har gått sedan det senaste mötet med urologen. Smärta i prostata stör mig inte, urinering är normal. Vi pratar sällan med läkaren via telefon. Han kräver ett test, jag går inte: Prostamin hjälpte mig att komma tillbaka till det normala, men de ser inte bra ut. Jag är glad att jag skrev den här recensionen, jag hoppas att den hjälper någon. "