Recensioner om Prostamin

 • Olof
  ”Vid 25 års ålder led han av akut bakteriell prostatit. Smärtan var hemsk. Efter att ha botat började han på råd från en läkare ta Prostamin och var försiktig så att han inte smittades. Jag dricker medicinen två eller tre kurser om året. Jag mår bra! "
  Prostamin
 • Jan
  ”Jag tar Prostamin tillsammans med andra läkemedel för behandling av urinvägarna. Jag märkte en förbättring av sexuell funktion. Mitt humör förbättrades, även om jag inte trodde att pumpafrön och andra växter kunde läka någonting. Men trots allt behandlar de, och de behandlar utan att misslyckas! Med hjälp av kapslarna har mitt personliga liv återgått till det normala. "
  Prostamin
 • Anders
  ”När jag var över 60 år insåg jag att symtomen på prostatit är en fråga om tid. Jag såg hur mina vänner lider av denna sjukdom . . . Jag letade efter information på Internet, fick reda på: billigt prostamin är bättre och mer effektivt än dyra kemiska syntetiska ämnen. Jag dricker kapslar, uppkomsten av prostatit har skjutits upp på obestämd tid. "
  Prostamin
 • Birgitta
  ”Jag ger prostamin till min man enligt föreskrift av en läkare. Jag använder växtbaserade preparat som ett stimulerande medel för sexuell aktivitet. Enligt min subjektiva mening fungerar det perfekt. Det framgår åtminstone av det faktum att frekvensen och kvaliteten på vårt kön med min man förblir på samma nivå och inte minskar. "
  Prostamin
 • Johan
  ”Jag blev kall på jobbet, sjukdomar började där de minst väntades. En äldre vän rekommenderade mig att dricka prostamin. Inte omedelbart, inte på en dag, men allt gick på cirka 20 dagar. Det rekommenderas att fortsätta ta det i ytterligare en månad, för att vara säker. Jag kommer att fortsätta, för att bli sjuk med inflammation i utsöndringssystemet är en fruktansvärd plåga. "
  Prostamin
Användarbetyg Prostamin
4.9
12